søndag 1. april 2012

Familielørdag på Grønland Bruktmarked


Det er fortsatt noen uker til loppissesongen starter for fullt, så en liten tur under Vaterlands bru på Grønland er aldri feil. Jeg plukket opp broder`n med bilen på vei til sentrum. Vi hadde kledd oss godt etter et råtips fra pappa som allerede var på plass. Skyfri himmel og strålende sol er ingen garanti for lune vårdager. Før vi møtte Daddy og kona, krevde det flere runder rundt kvartalene i Grøndlandsområdet på leting etter gratis parkering (vurderer å ta kollektivt neste gang).

Et kjøp - samler på byste/hode bilder til et eksperiment...

Det er alltid mye folk på Grønland Bruktmarked og alle rasker etter gode kjøp. Her kan du kjøpe alt fra kopper og kar, klær og møbler til elektrisk utstyr. Mangfoldet er stort og du møter på mennesker fra alle verdenshjørner. Markedet har også salg av deilige vafler og kaffe (kanskje litt stive priser).

Hockeykamp mot fatter`n er alltid en slager,
leter fortsatt etter et strøkent og komplett gammelt Stigaspill....


Jeg trives på Grønland og liker atmosfæren med menneskene, skrotet og det er store muligheter for å prute - et must! Personlig styrer jeg unna boder som lar deg finne "gode kjøp" i skroteskene for så å si at produktet ikke er til salgs. Det funker ikke!!




Alt i alt - verdt å ta turen og anbefales! Men inntil varmere vær, trenger du gode klær.... i går føltes det som nordavind med stiv kurling.

Les mer om markedet her

2 kommentarer: