fredag 13. april 2012

Loppemarked, here we come!

OSLO:

Ja, nå er den første av to craaaazy helger endelig her! Nå til helgen er det 13 loppemarkeder i Oslo og Bærum-distriktet, og det synes vi i utgangspunktet er ganske mange. MEN det blir enda verre neste helg. Bortimot 30 loppemarkeder er planlagt på samme helg, så det er nok å velge mellom de neste ukene! Utrolig dumt for de forskjellige skolekorpsene som kommer til å merke det på mye mindre besøkende enn det kunne potensielt vært, om de hadde lagt det til en annen helg- men SUPERT for oss - sjansen for å sikre seg de gode kjøpene er mye større!

Siden det er så mange, er vi nødt til å lage en klar plan for dagene, og det første jeg gjør er å lage et kart. Mest fordi det er flere skoler jeg er litt usikker på hvor ligger, og fordi man ser mye bedre hvordan man burde legge opp ruta når man har kartet foran seg.

Men hvordan burde vi prioritere? Det er et godt spørsmål. Sentrumsloppemarkedene er ofte veldig populære, men de gode loppene (i våre øyne) går ofte veldig tidlig. Så det kan lønne seg å begynne der. Men samtidig så er det mye mer folk, og ofte kø. Gidder man å bruke dagen på å stå i kø når man har så mange loppiser å velge mellom??

BÆRUM/ASKER:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar