mandag 9. april 2012

På tur til Hamar i helga

Good Morning!

En kort liten lørdagstur med bil fra Oslo - Hamar - Oslo, kan by på positive opplevelser. Forslag: pakk en deilig picnickurv med kaffe, snack og litt annet godt. Påskeaften avla vi et besøk i Gjenbrukshallen -  vi var alene i hele butikken!


Les mer om turen, klikk...



Det ble informert på weben om at Gjenbrukshallen var åpen i påsken, men døra var låst!!!! Da vi dunket og rykket i døra, dukket det plutselig opp ei dame på andre siden. Hun åpnet - "Vi er stengt!"
- "Hæææ! Men på nettsiden.......vi kommer helt fra Oslo (dådyrøyne).." Uansett, hun slapp oss inn!


Denne caplua ble min!


Reol på reol med saker og ting, oioioi...




Produktene i denne butikken var rene og hele. Det var ufattelig gøy å vandre rundt å titte...ensom


Ta av til Hamar, Olympiahallen er en god ledertråd. Følg mot sentrum, deretter rett frem og andre rundkjøring til høyre (ikke vanskelig å finne frem med adresse....hehe...) Lykke til...

 






Gjenbrukshallen var så sjarmerende en gammel brukshall kan bli, tror dette inntrykket speiles av den snille damen sin vennelighet og hengivenhet til butikken, samt de velstelte produktene som befant seg der inne. Prisene var svært overkommelige, så mulig å gjøre flere gode kjøp. Her var det litt av alt, så du må være åpen for flere ting å bruke penger på! Jeg oppfordrer dere til å ta en liten utflukt for å se Brukthallens fasiliteter. (Ryktene sier at det serveres vafler og kaffe der)

 PS: (Oslo - Hamar - Oslo blir ca. 288 km) GOD TUR!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar