lørdag 14. april 2012

Dag 1: Behagelig moro!

Ja, da var den lange, men samtidig altfor korte, dagen over. Og hva sitter vi igjen med? Jo, en bil full av skit og mange erfaringer. En god loppemarkederfaring har både å gjøre med hva du finner og selve gjenstandene, men det har også mye å si hvordan det er organisert- og ikke minst foreldrene. Det er jo de som bestemmer hvordan salgsdiskusjonen skal foregå, og dette har jo veldig mye å si for hvilken pris man ender på.
Så her kommer dommen: hvis du skal velge 2-3 loppemarkeder å dra på imorgen, så bør du velge Høyenhall, Tokerud og et av byloppisene (vi rakk ikke de idag, skal dit imorgen). Høyenhall pga det gode utvalget og ok priser, men det må nevnes at det var det første markedet vi dro innom, og det kan forklare hvorfor vi fant så mye fint såklart. Tokerud hadde veldig god organsiering, lite folk, gode lopper, veldig gode priser og hyggelige folk, så de er helt klart dagens vinner.

Nå skal vi vaske de fine loppene, for det er halve moroa! Skjulte skatter ligger gjemt bak kalkflekker, møkk, fett- og noen ting trenger et strøk med olje eller maling. Noen mekker biler, noen danser, noen samler på mynter, andre tegner--- vi har lopper i blodet.

Har du vært på noen loppiser i dag? Fortell oss om erfaringen din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar